RÓLUNK

Cégünk a Nagy-Soma Kft. mely maximális profizmussal és hozzáértéssel áll az ügyfelek szolgálatára. Fő tevékenységi körünk az eredményes ingatlan közvetítés! Ajánlom Önnek is ezt a honlapot, ajánlja ismerőseinek is!

A cégbemutatók általában a múltról szólnak, mi a jelenben tevékenykedünk! Az ingatlan értékesítés egy olyan piac, ami állandóan változik, és most kényelmesebbek az érdeklődők, a vevők! Ezért hoztuk létre ezt a honlapot, hogy videó felvételt is tudjunk biztosítani, minél több információt kapjon a vevő az ingatlanáról, és kényelmesen az otthonában fel tudja mérni, hogy megfelelhet-e neki! (Ez a vidéki ingatlanoknál nagyon fontos, gondoljon a távolságra, benzin költségre!) Így amikor már elmegy személyesen megtekinteni az eladó ingatlant, akkor már nagyobb eséllyel a vevővel fog találkozni, és mehetnek az Ügyvédhez!

Továbbá tudunk segíteni hitel ügyintézésben, biztosításban, pénzügyi tanácsadásban is ügyfeleinknek, hogy ők teljes mértékben ki tudják használni a nekik járó kedvezményeket, illetve energetikai tanúsítvány készítésében is! Rugalmas ügyvédi háttérrel rendelkezünk, akik kedvezményesen, teljes körűen lebonyolítanak egy adás vételt vagy cserét is.

Huszonhárom hirdetési portálon hirdetünk ingatlanokat, folyamatosan frissítve, bővítve, összedolgozva más ingatlanirodákkal is, hogy minél hatékonyabbak legyünk.

Eladni sem könnyű, de venni is nehéz, ezért mi ebben is tudunk segíteni! Több ügyfelünk várja, hogy megtaláljuk a megfelelő ingatlant számukra! Legyen Öné az egyik!

Növelje Ön is az esélyét, a velünk való közreműködéssel!